Quality service with a smile

Over ons

Day & Night Service is een gespecialiseerde dienstverlening die u kan helpen met kwalitatieve en dynamische horecamedewerkers. U kan beroep doen op ons voor verschillende taken zoals hostessen die uw bezoekers verwelkomen, barpersoneel die instaat voor de perfect served beverage, kelners in de zaal of een maître die alles perfect orkestreert. De medewerkers van Day & Night Service zijn ervaren, hebben een goed voorkomen en zullen steeds uw klanten met een glimlach verzorgen.

Naast het bedienen van de klanten met onze restaurant activiteiten, kan u ons ook inschakelen voor de totale organisatie van uw concept. Wij bekijken samen met u wat de verwachtingen zijn en bezorgen een gedetailleerd kostenplaatje.

Organiseert u binnenkort een evenement, een privé-feest of heeft u nood aan extra krachten voor uw event of horeca zaak onder het gezag van onze verantwoordelijke? Wij hebben ervaring met zowel grootschalige evenementen als intieme (privé) gelegenheden. Neem contact op met Day & Night Service zodat wij voor u een voorstel op maat kunnen uitwerken.

Day & Night Service
Quality service with a smile!

Services

Een evenement bestaat uit verschillende onderdelen waarbij telkens de juiste personen op de juiste plaats nodig zijn. Wij schakelen enkel enthousiaste mensen in die zin hebben om te werken en verstand van zaken hebben. Voor elke functie hebben wij geschikte profielen die zich elke keer opnieuw 100% inzetten met klantvriendelijkheid in het achterhoofd. Omdat wij gespecialiseerd zijn in ons vak en jullie voor ons kiezen, gaan wij de volledige vertakking van de zaal / bar uitvoeren op onze manier en onder ons gezag.

  • Maitre
  • Kelner
  • Barverantwoordelijke (events/nightlife)
  • Bartender (events/nightlife)
  • Host / Hostess
  • Parking boy

Naast het voorzien van personeel kan u ons inschakelen voor de totale organisatie van uw concept. Wij bekijken samen met u wat de verwachtingen zijn en bezorgen een gedetailleerd kostenplaatje.

Foto's

Beelden zeggen meer dan woorden. Hier kan u enkele sfeerbeelden vinden van projecten waar wij aan hebben meegewerkt.

Klanten

Op zeer korte tijd deden tal van bedrijven beroep op onze diensten. Wij zijn zeer dankbaar voor hun vertrouwen en ook trots dat we hun uitdagingen keer op keer tot een succesvol eind weten te brengen.

Contact

Organiseert u binnenkort een evenement, een privé-feest of heeft u nood aan extra krachten voor uw event of horeca zaak onder het gezag van onze verantwoordelijke.

Neem contact op met Day & Night Service zodat wij voor u een voorstel op maat kunnen uitwerken.

info@dayandnightservice.be
0475/26.52.72

Offerte aanvragen

Scroll to Top

Op zoek naar werk in de horeca?